Pen Membaca Al-Quran dan Muqaddam Beserta Tajwid – Digital Model Terbaru Tahun 2012

Berikut adalah Pen Membaca Al-Quran 2012 terbaru di pasaran. Antara kelebihan utama Pen Quran ini adalah ia mampu membaca perkataan demi perkataan dan mempunyai pengajaran Tajwid juga.

www.sj.my

 

Pen Membaca Al-Quran model 2012 ini mampu membaca perkataan demi perkataan, ayat demi ayat dan menterjemahkannya dalam bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. 

www.sj.my

 

Set Pen Digital Al-Quran ini datang bersama dengan Muqaddam serta doa-doa harian. 

www.sj.my

Pembungkusan yang kemas dan elegan. Hadiah terbaik untuk yang tersayang. 

Anda boleh membeli dengan terus membayar menggunakan kredit kad atau online banking.

Bayar Sekarang

Untuk memborong, sila email kami di sj@sj.my (Minimum order 10 unit sahaja)

Shahabudeen Jalil

Dapatkan video Rahsia Teknik Jualan
Masukkan nama & email anda dibawah

Anda juga akan menerima tips, panduan, dan teknik perniagaan pemborongan terus ke inbox.
This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

55 Responses to Pen Membaca Al-Quran dan Muqaddam Beserta Tajwid – Digital Model Terbaru Tahun 2012

  1. mokhyar says:

    klu oder pen quran 50. berapa harga. bole cash @ bank transfer. t.kasih

  2. shayna says:

    emel me 10pcs price

  3. Shahabudeen says:

    done

  4. kamal says:

    Boleh email saya harga satu unit dan delivery? berminat utk hadiahkan kepada ibu saya.

  5. Mohd Sholihin says:

    Beri sy detail :

    1) model
    2) Specification
    3) price for 10 unit?

  6. calyph says:

    Salam,
    e-mail saya harga se-unit dan pos dan 10-Unit dan pos.
    Nak test 1 unit dulu..

    Terima kasih.

  7. calyph says:

    tuan dah email nanti minta delete email sy kat komen tu yer.. (tersilap buh email camtu.. nanti kena “email harverster”)
    Terima kasih.

  8. zai says:

    salam, saya nak tahu berapa harga satu unit al-quran digital dan harga untuk 10 unit. ada dpt beg percuma tak? adakah ini produk yang terkini? atau adakah m3 produk yang terkini?

  9. maklong pun nak beli..
    tapi nak bayar cara bank in..

  10. Hasnah Abd Kadir says:

    e-mail saya harga se-unit

  11. suzie says:

    pm saya harga utuk satu unit dan charge delivery.. payment melalui atm transfer di terima ker tak?

  12. mamat says:

    salam tuan…berapa harga untuk 20 unit? tq

  13. Ruslina Ayub says:

    Berapa untuk satu unit yang ada tajwid nya?

  14. khairi z0n says:

    Assalamualikum…saya ingin menjadi pengedar di tmpat saya…jadi boleh tak pihak tuan email-kan kepada saya harga borong untuk sepuluh unit. Sekarang ini banyak yang bertanya kpd saya tntang Read Pen ni…

  15. zarah binti ali says:

    Tolong email saya harga 1 buah & 10 buah pen quran 2012. Ni produk yg terbaru ke? Bg harga utk model M3 juga. TQ.

  16. zarina says:

    kat mana lokasi …sy nk pergi tgk dan beli terus…

  17. Salsabila says:

    Assalamualaikum. Tolong email saya harga 1 buah & 10 buah pen quran 2012.

  18. Mawaddah says:

    Tolong email saya harga sebuah dengan kos penghantaran sekali..Bacaan uyang pada tempat ada tajwid x de di highlight dalam page al-quran ni ek?

  19. noorlela says:

    berapa harga jika saya membeli 3unit

  20. nor says:

    saya ingin mengetahui brpa seunit al-quran digital berserta tajwid.jika saya ingin jd pengedar brapa hrga nya.Dan boleh bagi alamat @ no tel utk memudahkn saya mengetahui lokasi sykt anda dan sekiranya bhampiran dgn tmpt saya,saya boleh berurusan terus ke tmpt anda. terima kasih…

  21. udin says:

    email saya harga satu unit dan harga jika saya jadi ejan sykt tuan.

  22. Pingback: My Homepage

  23. IEFA says:

    bpe hg seunit?

  24. norzulaili says:

    salam, boleh email harga seunit termasuk kos penghantaran

  25. khairol says:

    salamullah..boleh tuan emailkan harga untuk sebuah dan harga borong(6 unit)

  26. md nasir hashim says:

    tuan,

    saya nak beli berapa harganya dan bagaimana saya nak bayar

    thank you

    nasir

  27. md nasir hashim says:

    tuan,
    saya nak beli 10 buah alquran digital 2012 . berapa harganya dan bagaimana nak buat pembayaran
    nasir

  28. shah says:

    emailkan saya harga untuk 20 unit–

  29. rina says:

    klu sy nk order 50 set berape hrg.
    Boleh cmpr2 model x

  30. Sara says:

    As salam. Kalau nak order 50 quran berapa harga. Bayaran dibuat macamana.

  31. Azizah says:

    model apa
    functionnyer
    harga 1 unit brapa..

  32. Ieda says:

    Model 2012 tu boleh tukar qari jgk ke?brapa harga 1 set tu? Klau beli online mcm mana & klau beli terus plak kt mana?ada warranty ke?

  33. Nasir says:

    Assalamualikum..Salam Ramadhan saya ingin menjadi pengedar di tmpat saya…jadi boleh tak pihak tuan email-kan kepada saya harga borong.

  34. jefry says:

    Assalamualikum…saya ingin menjadi pengedar di tmpat saya…jadi boleh tak pihak tuan email-kan kepada saya harga borong untuk sepuluh unit. Sekarang ini banyak yang bertanya kpd saya tntang Read Pen ni…ni email saya…jomlihat@yahoo.com

  35. SHAMSULKAMAL BIN ABDULLAH says:

    Sila hantar detail sbb saya berminat membeli nya, tlg email saya segera

  36. aidanoraida says:

    sila email sy, sy berminat nk beli dlm 10..

  37. hairul isma says:

    salam tuan, boleh tlg qoute kan muqaddam digital tu? saya nak beli 1 je boleh tak.

  38. nora says:

    can u please quote me the price of 10

  39. niezam says:

    salam tuan, bleh saya tahu harga kalau beli dalam 10 unit

  40. lin says:

    sy ingin bertanya muqadam tersebut mcm Iqra ke

  41. Saleh says:

    Assalamualaikum.. Mohon sebutharga untuk 10000 unit Alquran Digital Pen… Terima kasih.. 0177091718

  42. 'Afif Afham Arsad says:

    Salam,

    Would like to confirm this payment details:
    Pay To Merchant : Anzac Consultancy via iPay88. Amount RM360?

  43. Insan biasa says:

    Salam, email kat sy berapa harga utk min 10unit tu dan berapa harga blh jual min dan max? Insanbiasa1981@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>