Idea Produk Permainan Kanak-Kanak Terkini di Pasaran – Ikan Terbang Remote Control

Ini adalah idea produk terbaru di pasaran Malaysia. Ikan terbang remote control. Jika sebelum ini kita pernah tengok kapal terbang, helicopter, burung remote control. Kali ini idea kreatif ini menawarkan ikan terbang pula.

ikan terbang remote control

Perincian Produk 

Anda boleh mengerakkan ikan ini dengan 360 darjah, ataupun anda boleh menggunakan ciri autopilot dengan 3 kelajuan yang membuatkan ikan ini bergerak bebas dan anda boleh memilih untuk tidak berbuat apa-apa juga.

Pengendaliannya boleh mencapai jarak 40 kaki diameter. Pengendalian menggunakan teknologi Infrared Remote Control. Badan ikan ini pula diperbuat dengan sejenis gentian bernama mylar.

Memerlukan gas helium untuk mengapungkannya, dan boleh bertahan sehingga beberapa minggu dalam keadaan kembang. Dinasihatkan untuk digunakan di dalam rumah atau pejabat dan tidak di tempat panas.

Memerlukan 4 biji bateri AAA (namun bateri ini tidak disertakan dalam kotak).

Apa yang disertakan ?

Ikan Terbang (Pilihan samada Jerung atau Nemo)

Remote Control

Manual Panduan

Kami menawarkan jaminan 1 tahun  

Kepada mereka yang berminat untuk membeli (hanya secara borong, pembelian minimum 20 unit), pembelian satu unit akan diberikan harga retail. sila hubungi kami di sj@sj.my untuk keterangan lanjut. Jangan tertinggal.

Untuk pembelian sample, harganya adalah RM 180 sahaja.

Bayar Sekarang

terima kasih

Shahabudeen Jalil

Dapatkan video Rahsia Teknik Jualan
Masukkan nama & email anda dibawah

Anda juga akan menerima tips, panduan, dan teknik perniagaan pemborongan terus ke inbox.
This entry was posted in blog, Produck Baru. Bookmark the permalink.

22 Responses to Idea Produk Permainan Kanak-Kanak Terkini di Pasaran – Ikan Terbang Remote Control

  1. mohd says:

    bagaimana dgn gas helium?? tidak disertakan sekali??

  2. shah says:

    Gas helium? Ada pengedar gas tu kat penang?

  3. budi says:

    Klu borong 20 unit harga brp ? Bagaimana cara pembeliannya ? Posisi aku di Makassar (INDONESIA)

  4. Shahabudeen says:

    budi : saya sudah email

    mohd dan shah : Gas Helium boleh dapati di kedai-kedai belon ataupun boleh datang ke pejabat kami untuk mengisi gas tersebut.

    Pejabat kami di Ampang Point, KL

    terima kasih

    SJ

  5. salam, saya berminat untuk menjual produk ikan terbang ni. berapa harga borong dan minimum kuantiti? T.Q

  6. dilah says:

    saya berminat dengan produk ikan terbang ni.
    so,ada pemborong produk ni di sekitar kuala lumpur tak…
    jika ada send kat saya alamat n no.tel sekali..

  7. Hasmawati Binti Yahya says:

    nak tanya. RM180 untuk satukah?

  8. Hasma says:

    kalau harga borong untuk berapa pcs.

  9. Qaromi says:

    Assalamualaikum, boleh sy tahu harga borong pls email me, ty

  10. md roslan says:

    nak beli macam mana
    harga rm180 termasuk gas helium ke
    tq

  11. callie says:

    hi..harga borong berapa? for 20units..

  12. panjang says:

    menarik ni..klw bli borong minimum brp?ade area kl je ea?johor ade?

  13. mokhtar says:

    utk dpt harga borong brp pcs? Brp harga?

  14. syira says:

    assalam..maaf,boleh bagi saya maklumat terperinci mengenai produk ini..

    saya inginkan gambar dr pelbagai sudut,feature,packaging,price dan design nya..
    harap sila bagi secepat yang mungkin..

  15. jeff says:

    Size terkecil ada berapa cm? Harga berapa? Saya peniaga padar malam ingin mengkomersilkan product ini.
    Tq

  16. niezam says:

    salam, bleh saya tahu brapa harga kalau ambil banyak dan brapa kuantiti minimum

  17. wirma says:

    cm na sy nk beli mainan ni???ada lesss hrga x??include postge ker ni??

  18. syawal says:

    boleh saya tahu harga borong mainan ini
    syawalabulhaq88@gmail.com

  19. louisa Elsie Leo says:

    Sya berminat tolong email details utk harga borong ke elsie81.le@gmail.com

  20. louisa Elsie Leo says:

    Sya berminat dgn produk ni tolong email details utk harga borong ke elsie81.le@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>